\

VOOR SENIOREN

Bent u (bijna) gepensioneerd en zou u graag iets in het onderwijs willen betekenen? Bijvoorbeeld door te werken als onderwijsassistent of toezichthouder? Dan bent u bij Stichting Oudzendbureau aan het juiste adres! Wij zetten ons graag in om uw kwaliteiten, kennis en ervaring te benutten op een manier die bij u past.

Werk voor senioren

Wilt u graag werken in het onderwijs in de regio Haarlemmermeer? Wij maken het mogelijk om uw ideale vacature te bepalen. U bepaalt het soort werk dat u wilt doen en wij gaan voor u op zoek naar een passende seniorenfunctie in het onderwijs. 

Hoe werkt Stichting Oudzendbureau voor ouderen?

Wilt u aan het werk in het onderwijs via Stichting Oudzendbureau? Zo werkt het:

Stap 1

Neem contact met ons op.

4 + 4 =

w

Stap 2

Neem vrijblijvend deel aan onze bijeenkomsten samen met gelijkgestemde senioren. Denk aan lezingen, trainingen en informele borrels.

i

Stap 3

Kom naar de ‘ideale vacature’ workshops en stel uw eigen ideale functie op. U schrijft concreet op welke functie u graag binnen het onderwijs zou willen uitvoeren, waarom u dat wilt, hoe dit aansluit bij uw kwaliteiten, kennis en ervaring en aan welke voorwaarden dit werk moet voldoen.

U

Stap 4

Stichting Oudzendbureau gaat voor u op zoek naar een passende onderwijsinstelling.

w

Stap 5

De onderwijsinstelling nodigt u uit op kennismakingsgesprek.

Stap 6

Afhankelijk van de situatie kunt u een keer proefdraaien, of direct (onder begeleiding) aan de slag!

w

Stap 7

Een maand na uw startdatum vindt een feedbackgesprek plaats met u, uw begeleider op de onderwijsinstelling en een medewerker van het Oudzendbureau. Zo kijken we hoe het voor alle partijen bevalt.

Stap 8

U gaat lekker aan de slag op uw nieuwe werk en wanneer u zin heeft komt u langs op de bijeenkomsten van Stichting Oudzendbureau.

Wilt u weten hoe zo’n ideale vacature eruitziet? Bekijk hier een voorbeeld van een ideale vacature voor senioren!

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het opstellen van de functie die het beste bij u past? We helpen u graag! De begeleiding van Stichting Oudzendbureau bij het opstellen van uw ideale vacature is volledig vrijblijvend, want wij willen de drempel zo laag mogelijk voor u maken om met ons in gesprek te gaan.

Uw wensen staan centraal.