\

BIJEENKOMSTEN

Stichting Oudzendbureau vindt het belangrijk dat u als oudere in contact blijft met gelijkgestemden en dat u door wilt blijven leren en ontwikkelen. Daarom organiseren wij informele borrels, lezingen, cursussen en workshops voor onze senioren en brengen we hen samen in onze community. Lijkt het u leuk om één of meerdere bijeenkomsten bij te wonen? Bekijk hieronder onze bijeenkomsten:

Update voor al aangemelde senioren

Donderdag 9 december
15:30 – 17:00
Digitaal (link wordt toegestuurd na aanmelding)

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van het Oudzendbureau?  Welke activiteiten wij ons mee bezig hebben gehouden, welke scholen zijn aangesloten, wat het aanbod aan ideale vacatures is, etc. Of wil je meedenken over de huidige vraagstukken van het Oudzendbureau? Sluit dan aan bij deze digitale bijeenkomst voor senioren.

Bijeenkomst voor nieuwe senioren

   Vrijdag 28 januari 2022
15:00 – 17:00
KSH, Assemburg 10
2135BA Hoofddorp
Lokaal 024

Ben jij (bijna) met pensioen én wil je van betekenis zijn in het onderwijs? Kom naar dit event en maak kennis met het Oudzendbureau. Er zal worden verteld over o.a. de achtergrond, ons team, kernwaarden en werkwijze. Daarnaast maken we een start met jullie ideale vacature en gaan we met elkaar in gesprek over wat jullie zouden willen doen in het onderwijs.