Voor Senioren

Bent u (bijna) gepensioneerd en zou u graag iets in het onderwijs willen betekenen? Dan bent u bij Stichting Oudzendbureau aan het juiste adres! Wij zetten ons graag in om uw kwaliteiten, kennis en ervaring te benutten op een manier die bij u past.

Zo werkt het !

Eerst gaan wij met u in gesprek om u te leren kennen. Vervolgens proberen wij er samen met u achter te komen wat u graag zou willen doen binnen het onderwijs. Het is uiteindelijk de bedoeling dat u onder begeleiding van het Oudzendbureau uw eigen ideale vacature op gaat stellen. Hierbij zullen wij samen concreet op papier zetten wat u wel of juist niet zou willen doen binnen het onderwijs en aan welke voorwaarden dit moet voldoen.

Zie hier een voorbeeld van
een ideale vacature:

Pas wanneer we samen uw ideale vacature hebben opgesteld, gaat het Oudzendbureau kijken waar deze ideale vacature werkelijkheid kan worden. Wanneer er een geïnteresseerde organisatie is gevonden zal het Oudzendbureau u aan deze organisatie koppelen en kan de ideale functie worden vervuld!

Stichting Oudzendbureau of de organisatie waaraan u wordt gekoppeld zal u begeleiden bij het uitvoeren van uw werk. Deze begeleiding is afhankelijk van uw eigen wensen en die van de organisatie waaraan u gekoppeld wordt.

Uw wensen staan centraal

Na de koppeling kunt u samen met andere gelijkgestemde senioren vrijblijvend deelnemen aan lezingen, trainingen of workshops die vanuit het Oudzendbureau worden georganiseerd.

De begeleiding van het Oudzendbureau bij het opstellen van uw ideale vacature is volledig vrijblijvend, want wij willen de drempel zo laag mogelijk voor u maken om met ons in gesprek te gaan.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over wat voor soort werk u zou kunnen doen?


Ja, ik lees graag meer!

Bent u overtuigd van het concept en wilt u graag betekenisvol werk in het onderwijs verrichten?


Ja, ik wil mij aanmelden!

%d bloggers liken dit: