Welkom bij

Stichting oudzendbureau,

een omgekeerd uitzendbureau voor ouderen die graag nog van betekenis willen zijn. Met “omgekeerd” bedoelen wij dat senioren zelf hun eigen ideale functie opstellen. Deze biedt het Oudzendbureau vervolgens als een open sollicitatie aan bij diverse werkgevers in het onderwijs. Een match zal leiden tot leuk en betekenisvol werk met sociale contacten.

9

Zowel betaald als vrijwilligerswerk.

9

Gevraagd worden in plaats van solliciteren.

9

Het aanbod van senioren staat centraal.

“Laten we de kwaliteiten, kennis en ervaring van senioren blijven benutten en tegelijkertijd bijdragen aan hun welzijn.”

We richten ons vooral op het onderwijs in de regio Haarlemmermeer, dat juist in deze tijd van corona en een oplopend lerarentekort de hulp van senioren goed kan gebruiken. 

Ouderen in het onderwijs

Bent u een werkgever in het onderwijs? Stichting Oudzendbureau maakt graag kennis met u om de mogelijkheden voor ouderen in uw onderwijs te bespreken. Wij zetten ons graag in om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren door de kwaliteiten, kennis en ervaring van senioren in te zetten.

Werk voor senioren

Bent u (bijna) gepensioneerd en zou u graag nog werken in het onderwijs? Dan bent u bij Stichting Oudzendbureau aan het juiste adres! Bepaal zelf uw ideale vacature en wij zetten ons graag in om uw kwaliteiten, kennis en ervaring te benutten op een manier die bij u past.

1

Ideale vacature samenstellen

2

Wij zoeken een passende onderwijsinstelling

3

Bevalt de kennismaking? U kunt aan de slag!

Onze bijeenkomsten voor senioren

Bij Stichting Oudzendbureau vinden we het belangrijk dat u als oudere in verbinding blijft met anderen en met de maatschappij. Daarbij willen wij het blijven leren en ontwikkelen van senioren stimuleren. Daarom organiseren wij lezingen, trainingen en informele borrels voor onze senioren.

STEUN ONS, WORD ook SPONSOR!

Ook sponsor worden van Stichting Oudzendbureau? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Leven Lang Leven is een landelijk programma die zich inzet voor de verbetering van het welzijn van ouderen. Zij verkozen het Oudzendbureau als één van de twaalf beste innovaties van Nederland om hieraan bij te dragen en steunden ons zowel middels coaching, begeleiding en workshops, als financieel om de stichting op te zetten.

Het laatste nieuws

LOGO ONTWERP🧑‍🎨 Voor interieur webshop Happy2Style ontwierp ik een strak, tijdloos logo voor hun jonge doelgroep. Leuk weetje: ik maakte al eerder een logo voor eigenaresse Joyce Bastiaans. Zo leuk om te zien dat tevreden klanten terug komen voor nieuwe opdrachten!🎊#designer #vormgever #logo #hoofddorp #haarlemmermeer #happy2style #interieur #wonen #styling #visualdesigner #nieuwvennep #haarlem #heemstede #design #logodesign ... See MoreSee Less
View on Facebook
Met trots presenteren we... ons logo! 🤩Het logo maakt alles meteen zó echt. Dit is 'm dus. Hij is gemaakt door Voskamp Creative Design en we zijn er superblij mee! 😍Grappig feitje: we wilden dus in eerste instantie heel graag iets met een 'speels' lettertype en een huisje. Dat waren de 'eisen' die we naar Laura hadden gestuurd. Vervolgens kwamen we op basis van haar moodboard toch ineens op iets heel anders uit wat we mooi vonden. Daar kwamen weer verschillende voorstellen uit en uiteindelijk hebben we tóch gekozen voor dit logo. Geen huisje. Geen speels font. Maar wat is dat een ontzettend goede keuze geweest! Het logo is strak, maar het font van 'gezellig wonen' is toch fris. Net als de groene kleur. Hier gaan we echt nog jaren plezier van hebben! 🤩We zijn benieuwd wat jij ervan vindt!PS De webshop is steeds verder af en we werken dus langzaam, maar zeker, toe naar de lancering. Houd onze kanalen dus goed in de gaten.. ⏳ ... See MoreSee Less
View on Facebook
Een feestje zit er nu nog even niet in, maar zodra het allemaal weer kan is Yo Events er in ieder geval helemaal klaar voor!🎶 Afgelopen week ging de website live op www.yoevents.nl 🎉 #webdesign #visualdesign #hoofddorp #haarlemmermeer #WordPress #designer ... See MoreSee Less
View on Facebook