Voor scholen

Bent u een werkgever in het onderwijs? Stichting Oudzendbureau maakt graag kennis met u. Wij zetten ons graag in om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren door de kwaliteiten, kennis en ervaring van senioren in te zetten.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Onze oud-professionals beschikken over veel kennis en ervaring en een grote intrinsieke motivatie om hun ideale vacature werkelijkheid te laten worden. Ondanks dat zij niet meer hoeven te werken, kiezen zij ervoor om door te werken. Zij zijn zich bewust van hun kwaliteiten en hoe zij deze wensen inzetten.

De enige vacatures in het onderwijs waar senioren meestal op kunnen reageren zijn die voor surveillant of toezichthouder. Zonde, want met hun uitgebreide kennis, ervaring en kwaliteiten kunnen ze op veel meer plekken in uw onderwijsinstelling van grote toegevoegde waarde zijn.

Wilt u de werk- en levenservaring van gepensioneerden inzetten om de kwaliteit van uw onderwijs te vergroten én tegelijkertijd bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van ouderen?

Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Zet de kennis en ervaring
van senioren in op uw school.

Onze Partners

De directeur van de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp (KSH), Mark Mees, was direct enthousiast toen hij over Stichting Oudzendbureau hoorde. Hij heeft Stichting Oudzendbureau geholpen bij de ontwikkeling van de stichting en het creëren van een netwerk.

Wilt u meer weten over de werkwijze of over het huidige aanbod aan ideale vacatures?
Ja, ik wil hier meer over weten!

Wilt u senioren inzetten op uw school en uw wensen alvast doorgeven?
Ja, ik wil graag in gesprek!

%d bloggers liken dit: