\

VOOR SCHOLEN

Bent u een werkgever in het onderwijs, op een school of van een bijlesinstituut? Of bent u een ouder of verzorger die de hulp van onze oud-professionals zou kunnen gebruiken? En bent u actief in de regio Haarlemmermeer? Stichting Oudzendbureau maakt graag kennis met u. Ons doel is om bij te dragen aan een betere kwaliteit van het onderwijs door de kwaliteiten, kennis en ervaring van senioren in te zetten.

Zet de kennis en ervaring van senioren in op uw school.

Dit kunnen wij voor u betekenen

Onze ouderen beschikken over veel kennis en ervaring en een grote intrinsieke motivatie om hun ideale vacature werkelijkheid te laten worden. Ondanks dat zij niet meer hoeven te werken, kiezen zij ervoor om door te werken. Zij zijn zich bewust van hun kwaliteiten en hoe zij deze wensen in te zetten.

De enige senioren vacatures in het onderwijs waar ouderen meestal op kunnen reageren zijn die voor surveillant of toezichthouder. Zonde, want met hun uitgebreide kennis, ervaring en kwaliteiten kunnen ze op veel meer plekken in uw onderwijsinstelling van grote toegevoegde waarde zijn.

Wilt u de werk- en levenservaring van gepensioneerden inzetten om de kwaliteit van uw onderwijs te vergroten én tegelijkertijd bijdragen aan het vergroten van het welzijn van ouderen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Onze partners

Hoe werkt Stichting Oudzendbureau voor SCHOLEN?

Wilt u met senioren werken via Stichting Oudzendbureau? Zo werkt het:

Stap 1

Neem contact met ons op.

13 + 15 =

w

Stap 2

Wij nodigen u uit op kennismakingsgesprek. U kunt uw vraag/wensen met ons bespreken.

i

Stap 3

Houd het aanbod van onze senioren in de gaten door u aan te melden voor de nieuwsbrief of bekijk onze beschikbare senioren onderaan deze pagina. Geïnteresseerd in een bepaald profiel? Laat het ons weten, dan sturen wij u meer informatie toe.

Stap 4

Zodra wij een senior hebben gevonden die uw vraag kan beantwoorden nemen wij contact met u op. 

w

Stap 5

Bij wederzijdse interesse van zowel u als de senior, krijgt u zijn of haar contactgegevens om hem of haar op kennismakingsgesprek uit te nodigen. Daarbij zal Stichting Oudzendbureau een afspraak met u inplannen om afspraken te maken over o.a. de begeleiding van de senior.

Stap 6

Afhankelijk van de situatie komt de senior bij u proefdraaien of kan hij of zij direct (onder begeleiding) aan de slag!

w

Stap 7

Een maand na indiensttreding van de senior vindt een feedbackgesprek plaats met zowel de senior, zijn/haar begeleider op uw onderwijsinstelling en een medewerker van het Oudzendbureau. Zo kunnen we kijken hoe de samenwerking voor alle partijen bevalt.

Huidige aanbod aan ideale vacatures voor senioren