Zo werkt het

Stichting Oudzendbureau werkt als een omgekeerd uitzendbureau, waarbij de oud-professionals hun ideale vacature opstellen waarop u als werkgever kunt reageren. Onderaan deze pagina kunt u zien wat het huidige aanbod is.

Als u interesse heeft in een ideale vacature kunt u contact met ons opnemen voor een uitgebreidere beschrijving. Wij gaan dan graag met u in gesprek over uw wensen. Wanneer uw wensen overeenkomen met een ideale vacature zullen wij u in contact brengen met de desbetreffende oud-professional.

U kunt ook direct met ons in gesprek gaan om uw wensen door te geven. Wanneer wij een oud-professional hebben gevonden wiens ideale vacature aansluit bij uw wensen, dan bent u de eerste bij wie wij aan de bel trekken!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ideale vacatures? Meld u nu aan voor de nieuwsbrief.

aan het laden…
Bedankt! u bent ingeschreven.

Huidige aanbod aan ideale vacatures


Herma-Joze

Welk werk ik wil doen?

‘Ik wil graag leerlingen of docenten begeleiden met persoonlijke problemen. Een coachende rol sluit perfect aan bij mijn achtergrond.’

Waarom ik wil werken?

‘Na een internationaal beroepsleven van meer dan 45 jaar vind ik het onmogelijk de opgedane beroeps- en levenskennis in een potje te stoppen en nooit meer te gebruiken.’


Bent u geïnteresseerd in één van de bovenstaande ideale vacatures?
Wilt u een afspraak maken om uw wensen door te geven?
Of heeft u een andere vraag of opmerkingen?

%d bloggers liken dit: